Professionel og empatisk hjælp til rydning af dødsbo

14 oktober 2019
admin

Når et menneske går bort, vil tiden efter dødsfaldet uden tvivl være noget af det hårdeste, de pårørende og efterlevende nogen sinde har gennemgået. De fleste vil overvældes af et helt enormt savn og en stor og tung sorg. Man kan ikke rigtig forberede sig mentalt på et dødsfald eller på, hvorledes tiden derefter vil foregå. Hvert eneste dødsfald er unikt – og selv om du måske har prøvet at miste en nær ven eller et kært familiemedlem før, vil to dødsfald aldrig kunne sammenlignes.

Få den rette hjælp til de praktiske opgaver omkring et dødsfald

Desværre forholder det sig sådan, at der er rigtig mange opgaver, so skal løses inden for særdeles kort tid efter dødsfaldet. Den afdødes pensions ordninger, forsikringer og bank konti skal opløses. Arv og gæld skal fordeles, og boet skal gøres op. Og så er der selvfølgelig alle begravelses forberedelserne samt afvikling af vedkommendes jordiske gods – det såkaldte dødsbo.

Dødsbo er betegnelsen for møbler, personlige genstande og andet løsøre, som måtte befinde sig i den afdødes bolig. Denne skal jo videre i systemet – enten sælges, så en eventuel gevinst kan realiseres og fordeles blandt arvingerne, eller videreudlejes. Til alt papir arbejdet vil du typisk vælge en advokat med speciale inden for boskifte, og en dygtig bedemand kan assistere dig med begravelse eller bisættelse og alt hvad dertil hører. Når dødsboet skal ryddes – hvilket må siges at høre til de tungere og mere krævende opgaver – kan du med fordel alliere dig med en dygtig marskandiser.

Marskandiseren i Store Kongensgade har mange års erfaring inden for såvel opkøb som tømning og rydning af dødsbo, restbo, flyttebo og plejehjemsbo. Hos Marskandiseren i Store Kongensgade er du garanteret en professionel, diskret og respektfuld behandling, hvor alle aftaler overholes, og boligen efterlades ren og pæn.

Læs mere om rydning af dødsbo på dødsbo-rydning.dk

Flere Nyheder