Sådan kan du vælge din næste skorstensfejer

Har du ikke helt besluttet dig for, hvilken skorstensfejer du vil bruge som den næste? Så er der ekstra god hjælp og vejledning at hente i denne artikel. Det er nemlig ikke altid helt nemt at finde frem til et godt firma, som man har lyst til at bruge fast.

Måder du kan vælge en skorstensfejer på 

Gå efter en lokal skorstensfejer

Du kan med fordel starte med at søge efter en lokal skorstensfejer. På den måde er hjælpen tæt på, og du er sikker på, at firmaet overhovedet kan hjælpe dig. Det er nemlig meget normalt, at firmaer har visse begrænsninger ift. hvor langt de kører efter opgaver. 

Ved at du søger lokalt, så vil du også få indsnævret feltet en hel del, så det bliver nemmere at overskue de skorstensfejere, du kan vælge mellem. 

Kan skorstensfejeren hjælpe med din opgave? 

Den næste ting du kan gøre er, at du undersøger om skorstensfejeren kan hjælpe med det, du skal have løst. En skorstensfejer kan, udover at hjælpe med rensning af skorstene, brændeovne m.m. også hjælpe med rensning af ventilationsanlæg, hjælpe med energimålinger og meget mere. 

Hvis du oplever, at den skorstensfejer du læser om ikke har beskrevet den ydelse, du søger hjælp til, så forsøg også gerne at give vedkommende et kald. Det kan ofte også spare dig for meget tid.

Hvilke priser kører skorstensfejeren med? 

En sidste ting du selvfølgelig også kan forholde dig til er, hvilke priser din kommende skorstensfejer kører med. Her kan det også være en god idé, hvis du indhenter et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har en god prisfornemmelse, før skorstensfejeren går i gang med arbejdet. Desuden giver det dig også muligheden for at sammenligne, hvad andre vil tage for den samme opgave. Der kan nemlig være penge at spare på denne måde: https://www.stenstrup-skorstensfejeren.dk/