Sådan reparerer du effektivt sliddele

Hvis du arbejder i en industri, hvor I til daglig benytter jer af mange forskellige maskiner, så er det alfa og omega, at maskinerne fungerer 100 %. Hvis man oplever udfordringer med driften, så er det dyrt både i mandetimer som ikke kan udnyttes optimalt, og det er dyrt ift. at man ikke kan nå den drift, som er langt for dagen. Det kan derfor også være givet rigtig godt ud, hvis man allierer sig med et firma, som kan hjælpe et godt, hurtigt og effektivt videre, når man har udfordringer med ens maskiner. 

Der er dog én særlig metode, som har vist sig særlig effektiv, hvis udfordringer i produktionen skyldes ødelagte sliddele. Her har man nemlig mulighed for at reparere den enkelte sliddel, så man kan være godt kørende igen. 

Hos firmaet, Thybotech, er der god hjælp at hente, når sliddele, maskiner eller andet skal repareres. De er specialiserede i bl.a. termisk sprøjtning, som er en metode, der kan forlænge sliddeles levetid helt op til 5 gange. Det skyldes, at den belægning de bruger, har et meget højt indhold af karbid. Når du derfor overlader dette arbejde til Thybotech, så investerer du også i, at din drift kan være endnu mere solidt kørende efter de har repareret gamle eller ødelagte sliddele. 

Hvis du derfor står med en opgave, som du mener Thybotech kan hjælpe med at løse, så kan du med fordel kontakte dem. De har været i branchen siden 2007, og har dermed den erfaring der skal til, for at levere et godt og solidt produkt. Deres erfaring gør også, at du kan få god hjælp og rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt de kan assistere dig eller ej. Du har desuden også muligheden for at bruge dem til løbende vedligehold af dine maskiner, således du kan tage ting i forkøbet.