Sådan vælger du den bedste blomsterbutik!

11 august 2020
Anne-Mette Hansen

Der findes masser af blomsterbutikker. Især i Odense, som er Danmarks tredjestørste by. Derfor kan det være svært at vælge, hvor du skal købe din buket. Hvor får du egentlig mest kvalitet og kreativitet for pengene?

Når du går i en blomsterbutik, i stedet for at købe en buket i supermarkedet, så skal der altså også være noget særligt og unikt ved den buket, som du betaler flere penge for. Det kan også være, at du skal have blomster til dit bryllup eller en anden stor fest. Her er det også rart med lidt hjælp og rådgivning til, hvilke blomster, farver og sammensætninger der er smukkest. 

Lille Frøken Flora er din moderne blomsterbutik i Odense

Drømmer du om buketter og blomsterarrangementer, der er er lidt udover det sædvanlige? Så skal du kigge ind hos Lille Frøken Flora i Odense. Blomsterdekoratørerne i denne butik er utrolig dygtige, og de har især fokus på tre ting:

– Høj kvalitet

– Moderne blomsterdesign

– Nytænkning og kreativitet 

Her får du altså ikke bare en sølle buket roser uden stil. Nej, du får en frisk og flot buket, der stråler af at være gennemtænkt på en utrolig smuk og moderne måde.

Butikken bruger både friske og tørrede blomster, smukke planter, brugskunst og andet kunsthåndværk fra Danmark, når de skaber unikke og smukke blomsterdekorationer eller buketter. 

Vælg moderne blomsterdesigns til din fest

Én ting er at give en buket som værtindegave. Den skal selvfølgelig være fin. Men når du holder en stor fest, skal den være perfekt, unik og noget som dine gæster snakker om. Hvis du vil have moderne blomsterdekorationer, der er kreeret med fokus på nytænkning, så skal du vælge at bruge Lille Frøken Flora i Aarhus. Her får du kvalitet, kant og æstetik for dine penge!

Se meget mere og bestil dine blomster på butikkens hjemmeside: https://www.lillefroekenflora.dk/ 

Flere Nyheder