Sådan vasker du dine vinduer

23 september 2021
Steffen Hansen

 

Du har udskudt det flere gange, men nu har du sat dig for at få vasket dine vinduer. Vinduer bliver med tiden beskidte at se på, særligt hvis der er fedtede fingre efter dine børn. I dette indlæg vil du få nogle råd til, hvordan du kommer i gang med at pudse dine vinduer. Det kan gøre processen mere overskuelig og nem for dig. 

 

Koldt vand

Når du skal vaske dine vinduer, så skal du faktisk bruge koldt vand. Det skal nødvendigvis ikke være iskoldt, men du kan gøre det lunket, så det er til at arbejde med. Det kolde vand er nemlig med til at du får fjernet skidtet, uden at det varme vand opløser skidtet og du forsætter med at tvære det rundt på ruden. 

 

Husk sæbe

Du kan bruge lidt forskellige fremgangsmåder til valg af sæbe. Du kan bruge almindeligt universal vinduesrens eller en god omgang opvaskesæbe. Almindeligt opvaskesæbe kan faktisk gøre et tricket, uden du skal ud og bruge dyre sæber fra special forretninger. Men det er op til dig, hvad du præferer at bruge. Du kan få flotte, skinnende vinduer, hvor du kan sidde i sofaen og nyde dit flotte resultalt. Bare husk at bruge sæbe , som er skånsomt mod miljøet. 

 

Bestil en vinduespudser

Det tager tid at vaske vinduer. Og det kan også være, at du ikke er vild med tanken om at stå på en ustabil stige og pudse de øverste vinduer. Derfor kan det anbefales, at du hyrer en professionel til at klare opgaven for dig. Her er du sikret et godt resultat, uden at du skal til at pudse dine vinduer igen. Så kan du få tid til det, som du faktisk hellere vil bruge din tid på. Du kan finde en vinduespudser, som tilbyder vinduespolering i roskilde eller i din by, til komme og se på dine vinduer. Her kan i fremadrettet aftale hvor ofte han/hun skal komme og pudse dine vinduer. 

 

 

Flere Nyheder