Sæt dig ind i den tilstandsrapport i Odsherred

30 november 2021
anders_lundtang_hansen

editorial

Der er nogle ting, som det er lidt for sent at fortryde, hvor man ville ønske, man kunne skrue tiden baglæns, så man havde en mulighed for at ændre den fejl, som man begik, fordi der ikke er nogen mulighed for at gøre det om nu.

Dette kan være i det store eller det små, hvor det kan være fra, at man ærgrer sig, uden det har de store konsekvenser, til at det er noget, som der medfører livsændrende betingelser og vil jage en resten af livet.

Man kan måske diskutere, hvor en tilstandsrapport i Odsherred ligger på den skala, men man har da hørt om folk, der har fortrudt, at de ikke havde sat sig ind i, hvad det betød, hvad der stod i den rapport, eller de slet ikke havde forstand på, hvad der stod i den.

Dette kan også være tilfældet mange andre steder i landet og sådan set verden, men nu holder vi os lige til Odsherred.

image

Bliv klog på den tilstandsrapport i Odsherred, inden det er for sent

Der er nogle af os, der udfylder blanketter i blinde for bare at skrive under dér, hvor det er anvist; og hvor mange af os har ikke godkendt at hente en app eller lignende, hvor vi har sprunget al den læsning over, som der fulgte med, inden vi godkendte den?

Det samme kan man sige angående årsopgørelser og forskudsopgørelser, hvor nogle skal have hjælp til den slags hver år, nogle ved en smule, og så er der dem af os, der har styr på det meste, mens andre igen ved alt ved det.

Man kan sige, at der måske ikke er nogen grund til, at man bliver ekspert i tilstandsrapporter, men det kan være meget smart, hvis man lige sætter sig ind i, hvad de forskellige aspekter i den har af betydning for en.

Flere Nyheder