Skal du have nyt tag?

Er man indehaver af et ældre hus, så skal man overveje hvornår ens tag skal skiftes. Et tag holder kun i en bestemt årrække, hvis det skal holde tæt, og ikke rådne væk af alger m.m. Læs her i indlægget hvornår du bør få et nyt tag.

Et utæt tag

Hvis dit tag er utæt, så er der en stor chance for, at det er en god idé at få et nyt tag. Dog er der tidspunkter, hvor et utæt tag kan fikses, og man derfor ikke behøver få lagt et helt nyt tag på. Hvis man er i tvivl, så kan man tage fat i en tagdækker i Nordsjælland, eller det område man kommer fra, og få et kvalificeret bud på, om det kan repareres, eller om man skal skifte hele molevitten.

Hvis det hele skal skiftes, så anbefaler vi, at man hyrer en professionel. Dette kan være tagdækkeren der lige har vurderet det for dig, eller det kan være en håndværker som en tømrer. Det afhænger i bund og grund blot af, hvilken type tag du ønsker at få på efterfølgende.

Et grimt tag

Mange mennesker ønsker ikke at bibeholde det gamle tag på huset, hvis de går i gang med en større renovation. Et nyt tag kan være med til at øge helhedsudtrykket på huset, og derved også hæve værdien sammen med de andre renovationer. Ved at få et nyt tag på, så sikrer man, at alt er som det skal være. Man hæver værdien på huset, og man ændrer husets udseende, så det er lækkert at se på. Et gammelt tag kan se forfærdeligt ud, selvom det fungerer fint. Det kan være fyldt med alger, og fyldt med mos i lange baner.

Hvis du ikke ønsker at skifte hele taget, fordi det er fyldt med alger eller mos, så kan du tage fat i et firma, som kan give det en algebehandling.