Skal man virkelig udføre privatrengøring derhjemme så tit?

08 marts 2021
anders_lundtang_hansen

Din mor var nok efter dig som lille med, at du skulle huske at lægge de ting tilbage, som du havde taget frem, og det var dit eget ansvar at sørge for at holde dit værelse pænt.

Som spæd er det ikke ens ansvar, og man ved ikke bedre, hvorfor forældrene sørger for at klare den slags tjanser for en, men så kommer “hævnen” også lige så snart, at man bliver ældre.

Det er jo også kun godt, at man lærer at have ansvar for sin egen renlighed og holde styr på tingene, så der er noget struktur i hverdagen.

Måske blev du ligefrem belønnet med lommepenge ved at gøre mere omfangsrigt rent derhjemme, hvorfor du lærte det med, at yder man en indsats, så bliver man også belønnet for det – man skulle bare huske at gøre det.

Men stadig er det jo ikke sjovt at gøre rent.

Hygiejne og lyst skal passe sammen med privatrengøring

Det skal jo være til at holde ud at besøge dig derhjemme, men der skal jo også være hygiejnisk for dig at bo på stedet, så du ikke bliver syg af bakterier, skrald, infektioner med videre.

Der er jo mulighed for at betale sig fra den slags via https://allcleaning.dk/ blandt andet, men det viser enten bare, at du er for doven til at gøre det selv, eller du har for mange penge, siden du vælger at bruge det på rengøring, som de fleste mennesker burde kunne finde ud af selv.

Bor du sammen med andre, så kan I deles ansvaret om at gøre rent, så man holder hinanden op på det, men hvis man nu bare er alene under taget, så skal man jo bare være enig med sig selv.

Får man ens børn på besøg, så skal der nok være pænt, men ellers kan man jo leve, som man har lyst.

Flere Nyheder