Slip af med rygsmerter og spændinger hos en kiropraktor

13 august 2021
Astrid Pedersen

Ondt i ryggen er nærmest en folkesygdom i Danmark. Alt for mange mennesker bruger hver eneste dag kroppen forkert. Hvis du tilbringer mange timer i en dårlig arbejdsstilling, for eksempel i forbindelse med stillesiddende kontorarbejde, eller bruger du din krop på en uhensigtsmæssig måde ved tunge løft eller lignende, kan der hurtigt opstå skader på ryg og bevægeapparat.

Skaderne kan opstå akut eller som slidskader over længere tid. Under alle omstændigheder er denne typer skader årsag til smerter og ubehag, og i mange tilfælde nedsat bevægelighed.

Derfor bør du være meget opmærksom på hvordan du sidder og i øvrigt bruger din krop i det daglige. Du skal passe rigtig godt på med de tunge løft. Og du skal være obs på at skifte arbejdsstilling flere gange i løbet af en dag hvis du sidder på kontor.

Få hjælp hos en kiropraktor når skaden er sket

Hvis du oplever vedvarende smerter og spændinger i ryg, nakke eller skuldre, eller hvis du har fastlåste og smertende led, er det en god idé at opsøge professionel hjælp. Denne kan du med fordel få hos din lokale kiropraktor.

En kiropraktor er en universitetsuddannet paramediciner som igennem fem års studier og to års efterfølgende turnus har opnået klinisk erfaring inden for kiropraktik – en særlig disciplin inden for holistisk kropsbehandling som retter sig særligt imod ryggen og bevægeapparatet.

Hos en kiropraktor vil du kunne få justeret rygsøjlen således at eventuelle skævheder udlignes. Du vil kunne få hjælp til at få løsnet de stive led. Og din kiropraktor vil kunne give dig øjeblikkelig lindring i forbindelse med eksempelvis hold i nakken, hekseskud, lumbago, piriformis syndrom eller indeklemt iskias nerve.

Hvor kan jeg finde en dygtig kiropraktor på Frederiksberg?

Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik finder du udelukkende dygtige og veluddannede personaler i form af kiropraktorer og massører. Book tid til en kiropraktor behandling på kiropraktor-frederiksberg.dk

Flere Nyheder