Søger du overnatning i Ribe?

Ribe er en skøn by. Og det er især i denne coronatid blevet populært at tage på ferie i Danmark. På cykeltur eller køreferie. Det kan også være, at du skal til Ribe i forbindelse med et bryllup eller en anden familiebegivenhed. Uanset anledningen har du måske brug for overnatning i Ribe?

Hvor finder du et godt og billigt sted at overnatte i Ribe? Læs med her, og find ud af mere om mulighederne.

1. Bed and Breakfast

Bed and breakfast er altid en skøn mulighed, når du søger overnatning. Ofte er overnatningsstedet lidt mindre og mere hyggeligt end det typiske hotel. Det kan være private personer, der har lavet nogle værelser som en del af deres bolig eller i en lille bygning.

Når du booker dig ind på et bed and breakfast, får du som navnet beskriver det: en seng at sove i og morgenmad. Mere lækkert bliver det ikke. Mindre danske byer som Ribe er ofte steder, hvor du kan finde et billigt bed and breakfast at overnatte på. 

2. Camping

Hvem sagde camping? Det er den oplagte ferieform, hvis du ønsker at tage børnene med på ferie. Du kan selv tage campingvognen med eller leje en hytte eller lignende på en campingplads nær Ribe.

Dette vil typisk være langt billigere end f.eks. at overnatte på et hotel. Dog er det formentlig i samme prisklasse som et billigt bed and breakfast.

3. Hotel

Skal det være luksuriøst? Så skal du lede efter et hotel i Ribe. Med overnatning på hotel får du alt, hvad du skal bruge – og du overnatter i gode senge og på et lækkert værelse.

Hotelovernatning er dog den dyreste ferieform, og det kan hurtigt løbe op, hvis du skal have flere værelser eller et stort værelse til hele familien. Dog er det et lækkert valg, hvis du blot skal overnatte en enkelt nat.