Spar penge på dit boligkøb

08 februar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Mange mennesker bliver ganske overvældet over de mange penge det koster at købe en bolig at det kan virke uoverskueligt også at bruge penge på en boligadvokat. Men det er en hel forkert tankegang. Det skal ses som en investering og en god boligadvokat vil tjene sin egen løn ind flere gange. Husk han lever af at rådgive folk, der skal handle bolig og gør han et godt arbejde vil du anbefale ham, hvilke er godt for hans forretning.

Der er flere steder din boligadvokat kan være med til at spare dig for mange penge.

boligadvokat

Her er der penge at spare på dit boligkøb

De fleste er klar over at man kan forhandle med med sælger og i visse tilfælde få sin bolig til en bedre pris, men det er ikke alle der ved at det samme gør sig gældende med banken. Her er der mindst lige så mange penge at spare ved at forhandle med bankrådgiveren og forsøge sig med flere banker.

Det er et område din boligadvokat er særdeles erfaren i og han kan med stor sandsynlighed forhandle et bedre lån hjem, end hvis du selv forhandler med banken. Det er vigtigt at huske på at banken er en forretning som alle andre og bankrådgiveren er ansat til at sikre, at banken får en så god handel som muligt.

Når forhandlingerne er overstået og der foreligger en købsaftale skal der laves et skøde, som skal tinglyses før handlen er endelig og boligen er din. Det tinglyste skøde er dit bevis på at boligen ejes af dig. Det kan din boligadvokat hjælpe dig med. Det er vigtigt at det sker så hurtigt som muligt, da sælgers kreditorer kan tage pant i boligen, hvis det endnu ikke er tinglyst. Det gælder også, selvom du er flyttet ind i boligen for længe siden.

Flere Nyheder