Vælg en tømrer i Djursland

30 juni 2021
Johanne Hansen

Det store spørgsmål

“Hvad vil du være, når du bliver stor?” det mest genkendelige spørgsmål, hvis du spørger mig, i hvert fald da man var lille. Dengang gik alle op i, hvad man ville være, og hvad man ikke ville være, og det hele handlede egentlig meget op, hvad ens drømme og fantasier var dengang. 

Dog er der sket meget siden dengang man var lille. Vi er blevet større og vi er blevet mere realistiske og må nok indse, at alle drømme ikke er, hvad de har været. Måske ville man gerne være prinsesse, men endte med at være bankdame. Eller måske ville man gerne være konge og endte med at blive tømrer. 

Men sidstnævnte erhverv, er der faktisk rigtig mange, der lader sig uddanne som i dag – og det er der bestemt en masse gode grunde til. Læs de to største grunde til at blive tømrer: 

Grund nummer 1:

Du vil altid være i arbejde. Der er ingen tvivl om, at det er de fleste, der tager en uddannelse, der går uden arbejde i lang tid, men når det er sagt, er der altså også utroligt mange, der oplever det på et eller andet tidspunkt. Men ikke som tømrer.

Som tømrer er der næsten altid arbejdskraft til dig grundet udbud og efterspørgsel. Arbejdsløsheden i dette erhverv er sindssygt lav, og det er uden tvivl et safe choice at tage denne uddannelse.

Grund nummer 2: 

Du vil altid kunne fikse noget derhjemme. Når du lader dig uddanne som tømrer, er der en ting, der er helt sikker: Du bliver rigtig klog på alt fra at sætte vinduer i til at ligge en trappeopgang. Du vil kunne fikse en masse ting derhjemme, og du vil også kunne klare en masse ting for naboen, der så kan hjælpe dig lidt igen.

Så bliv tømrer i djursland eller hvor du nu hører til. Det vil gavne dig!

Flere Nyheder