Brandsikring af stråtag i Blåvand kan redde din bolig

Når ildebrand ødelægger hjem 

Der er efterhånden flere og flere, der kan nikke genkendende til det faktum, at hvis først der er ildebrand i ens hus, så er hele hjemmet ødelagt.

Det er utroligt svært for en familie at komme tilbage til hverdagen, hvis alle deres ejendele, møbler og yndlingstøj er blevet brændt op. Det vigtigste er selvfølgelig at alle er kommet ud i godt behold, men det ændrer ikke på den skade, en ildebrand kan forårsage. 

Et hus er nemlig også fyldt af minder, også selvom det blot er et sommerhus, som i mange tilfælde kan have et stråtag på. 

Stråtagets storhedstid

Stråtagets storhedstid var helt sikkert tilbage i gamle dage, hvor de fleste bondehuse var udstyret med stråtage. Det var idyllisk og meget dansk, og er også noget, vi den dag i dag, forbinder med for eksempel en sommer i Danmark ude på landet. 

Men om ikke andet, lige meget hvor sødt og autentisk det er, var det altså meget upraktisk dengang, da ilden rigtig kunne få fat i stråtaget på en meget hurtigere måde end et normalt tag. 

Derfor er der måske mange, der ikke helt tør få sig et stråtag, da de er bange for risikoen ved det. Hvis der opstår en ildebrand, bevæger den sig hurtigt fra strå til strå, og inden man ser sig om, står hele hytten i flammer. 

Men menneskeheden er heldigvis blevet klogere, og hvis du derfor går og drømmer om et stråtag, kan det sagtens lade sig gøre. Et godt sted at starte er lige her https://ulfborg-taekkefirma.dk/brandsikring, hvor man med en brandsikring af stråtag er forsikret at forlænge husets levetid i og med, at man ved en ildebrand, vil være brandforsikret. Man får et brandhæmmende underlag i gips indunder stråtaget, som gør at det står imod ilden. Sværere er det faktisk ikke.