Drømmer du om et flot trægulv?

06 juli 2020
Anne-Mette Hansen

Trægulve er bare charmerende. De tilfører en hel speciel stil og en behagelig varme til boligen. Hvis du vælger at investere i et nyt og flot trægulv, er der flere ting, som du skal overveje. Læs med i guiden her, og få svar på alle dine spørgsmål om trægulve.

Hvilke slags trægulve kan jeg vælge?

Du kan vælge trægulve med mange forskellige udseender. Det kan både være et almindeligt plankegulv, men det kan f.eks. også være det populære sildebensmønster. Derudover kan træet have forskellige slidstyrker. 

Der findes både massiv trægulv og ikke-massiv trægulv, det er f.eks. parket gulve. Gulvene kan være behandlet med olie eller lakering eller være helt ubehandlede. 

Hvordan skal mit nye trægulv behandles?

Det er vigtigt at få dit trægulv behandlet, inden du tager det i brug. Over tiden skal det også behandles. Det vil typisk være med olie eller lak. Derudover skal du også sørge for at vaske gulvet med en sæbe, der er specielt egnet til dit type trægulv. Bliver gulvet meget slidt over tiden, kan det friskes op med en slibning eller afhøvling. 

Hvor længe holder et trægulv?

Hvis det behandles ordentligt og korrekt, så holder dit trægulv rigtig længe.

– Det kan være at sætte “dutter” under dine møbler, så trægulvet ikke ridses unødvendigt.

– Det kan også være hyppig rengøring af gulvet med korrekt rengøringsmiddel. 

– Det kan ligeledes være oliering eller lakering af gulvet med tiden. Denne lukker overfladen og beskytter træet.

Hvor finder jeg professionelle til at lægge mit trægulv?

Er nye trægulve din helt store drøm? Så skal du kontakte Kenn Dit Gulv. De udfører alle typer gulvarbejde og lægger alt fra plankegulv til stavparket eller sildebensparket. Du kan altid kontakte dem for at få rådgivning og et godt tilbud på netop din gulvopgave. 

Læs meget mere om firmaet her: https://kennditgulv.dk/ydelser/traegulv/ – de udfører arbejde i Hillerød, Gentofte, Gladsaxe, Lyngby og omegn.

Flere Nyheder