Erhvervsfoto i Ishøj skaber et godt billede af din virksomhed

Erhvervsfoto i Ishøj skaber et godt billede af din virksomhed

Gode, professionelle billeder af din virksomhed og dens medarbejdere kan være guld værd til jeres hjemmeside, til pjecer og andet brandingmateriale. Gode billeder er nemlig med til at skabe troværdighed og personlighed. 

Sæt ansigt virksomhedens medarbejdere

For de fleste virksomheder giver det rigtig god mening at få en professionel fotograf til at tage portrætbilleder af medarbejderne.

Billederne kan bruges på virksomhedens hjemmeside, på medarbejdernes visitkort, de kan rammes ind og hænges op i virksomhedens reception og så videre.

Behovene er naturligvis forskellige fra virksomhed til virksomhed, men ens for alle er det, at hvis man bruger en professionel fotograf, kan man også forvente professionelle resultater. Det siger sig selv, at det gavner alle brands.

Et billede er ikke bare et billede

Man kan arrangere medarbejderfotografering på mange forskellige måder, og det er en god idé at tale med fotografen om, hvilken løsning, der vil give det bedste resultat for netop jeres virksomhed. I skal gerne ende med et resultat, som passer til det image, virksomheden gerne vil have.

Nogle virksomheder foretrækker helt ‘neutrale’, professionelle fotos. Lidt a la pasfotos i luksusversion. Sådan nogle kan typisk tages i et studie hos fotografen med en pæn, ensfarvet baggrund.

Andre virksomheder kan have glæde af, at der er lidt mere ‘spræl’ i billederne, og man kan tale med fotografen om en egnet lokation, som passer godt til virksomhedens brand. Måske skal billederne tages udendørs eller med en særlig, relevant baggrund.

Man kan også vælge at få taget billederne på selve virksomheden – foran en bygning, i et særligt rum eller lignende. På den måde viser man helt konkret noget af virksomheden frem sammen med medarbejderne på billederne.

Man kan aftale, at fotografen kommer ud til virksomheden med lys, og hvad der ellers skal til for at lave et ‘fotostudie’ på arbejdspladsen.

Du kan klikke her, hvis du har brug for erhvervsfoto i Ishøj eller omegn.