Få hjælp til din angst inden den overtager dit liv

09 oktober 2019
admin

Når et menneske rammes af en angst lidelse, vil mange sikkert slå den hen som rent hysteri. Dette skyldes en manglende forståelse for angstens natur. Angst ramte mennesker kan ikke bare ”tage sig sammen” eller ”snap out of it”. Angst er en utroligt opslidende psykisk lidelse, som kan udvikle sig i fatal retning, får den lov at forblive ubehandlet. Og er du pårørende til en person, som lider af angst, bør du udvise den største agtpågivenhed og forståelse – alle kan rammes af angst, og der er ikke blot tale om lidt hysteri.

Hvad kan jeg gøre for at slippe af med min angst?

Er du selv ramt af en angst lidelse, ved du på første hånd, at der her er tale om en uhyggelig følgesvend. Uanset om du lider af panikangst, generaliseret angst, en enkelt fobi eller måske social angst, ved du udmærket godt, hvor hæmmende og invaliderende angsten kan være i det daglige. Mange mennesker, som lider af angst i svær grad, kommer aldrig uden for en dør.

Mennesker med generaliseret angst, som har udviklet sig til en OCD (Obsessive Compulsive Disorder) lignende tilstand af bekymringer og tankemylder, vil aldrig kunne forlade hjemmet af frygt for hvad der kan ske, det øjeblik de bevæger sig ud blandt andre mennesker – eller hvad der kan tilstøde boligen i deres fravær.

Mennesker med panikangst kan udvikle så voldsom en angst for at blive ramt af et anfald ud af det blå, at angsten for angsten faktisk bliver den dominerende angst. Og mennesker med eksempelvis svær højdeskræk vil aldrig kunne bevæge sig over stueplan uden at få hjertebanken, åndenød og koldsved.

Hvis du ønsker at tage herredømmet over dit liv tilbage, kan det anbefales at du går i professionel behandling. Hos angstspecialist Kim Liljehult vil du kunne få en angstbehandling, som er tilpasset netop dine behov og din angst. Læs mere på https://www.angstekspert.dk/ 

Flere Nyheder