Har en bygherrerådgiver altid det sidste ord?

21 december 2020
anders_lundtang_hansen

Mange af os mennesker bliver helt ydmyge, når vi bliver konfronteret med en person, som tydeligvis besidder mere viden end os selv, og de har måske erfaringen og uddannelsen bag sig, så det er svært at anfægte denne viden.

Selv når man prøver at gå dem på klingen, så opdager man, at man kommer til kort hver gang, for selv ens bedste råd på dette givne område bliver overtrumfede hver gang, når man prøver at byde ind, hvilket enten kan være ved at blive bekræftet og så få mere at vide om det samme emne, som man ikke kendte til, eller man får at vide, at ens viden er mere eller mindre sand – og andre gange tager man ganske enkelt fejl.

Man får respekt for sådan en person, og hvis man er fornuftig nok, så dropper man stædigheden og ved så godt, hvem man skal rådføre sig med, når man skal have viden om noget specifikt.

Du sidder selv med den sidste beslutning

Noget mere konkret kan det være, at man står foran en beslutning om at bygge nyt som enten privat eller erhverv, men man ved så også godt, hvor stor en proces dette er, og har man ikke tid – eller råd – til at lave fejl på dette område, så man tager fat i en instans, der har erfaring med dette og gerne på det lokale plan, hvor man selv befinder sig.

Her skal vi se på bygherrerådgivning i Odense.

Når man befinder sig her i hjertet af Fyn og skal bygge nyt for eksempel, så er man glad for, at man valgte denne bygherrerådgivning, og man møder måske en masse fagudtryk, som man ikke kender, men man bliver så sat ind i dem.

Nogle gange kan man så føle, at man måske bliver helt overtaget i styringen af denne bygherrerådgivning, men det er vigtigt at understrege, at du er kunden og selv skal have det godt med hver beslutning.

Selvom bygherren har mere erfaring og viden, så er det DIG, der skal leve med konstruktionen til sidst; så bygherren er der som hjælp og ikke som chef.

Flere Nyheder