Lad den lokale begravelsesforretning hjælpe med bisættelsen

05 november 2020
Astrid Pedersen

Auning Begravelsesforretning er en begravelsesforretning med hovesæde i Auning. Auning Begravelsesforretning opererer over hele området omkring Auning, Pindstrup, Ryomgård, Assentoft, Årslev, Hørning, Virring, Uggelhuse, Lime, Hvilsager, Mørke, Øster Alling, Vester Alling, Fausing og Gjesing.

Var din afdøde pårørende bosat i dette lokalområde, vil du således kunne få den bedste hjælp hos Auning Begravelsesforretning, når det handler om at arrangere og afvikle begravelse eller bisættelse.

Hjælp til papirarbejde og formalia i forbindelse med dødsfald

Det kan godt være vanskeligt selv at skulle hitte redde i alle de dokumenter, attester og policer som skal gennemgås når en person dør og skal begraves.

Auning Begravelsesforretning hjælper gerne med opgaver som for eksempel ansøgning om begravelses hjælp fra eksempelvis kommunen eller fra den afdødes fagforening eller private sygeforsikring – for eksempel sygeforsikringen Danmark hvor man som medlem af gruppe 1 eller 2 kan få tilkendt hjælp til dækning af udgifterne i forbindelse med begravelse og bisættelse.

Samtidig kan Auning Begravelsesforretning hjælpe dig når dødsfaldet skal anmeldes hos den afdødes forsikrings selskab og hos andre relevante instanser. Auning Begravelsesforretning forestår gerne fremskaffelse af de til oven for stående formål nødvendige attester samt udfærdigelse af dødsanmeldelse og godkendelse af denne hos den lokale begravelses myndighed.

Lad Auning Begravelsesforretning hjælpe med at afvikle begravelsen

Som uddannede kirkesangere er både Orla og Anita Gammelgaard Pedersen ganske bekendt med de kirkelige og åndelige handlinger som relaterer sig til begravelse og bisættelse. Således kan orla og Anita forestå såvel udsyngning som tilsyn med den afdøde i kapellet og indsættelse af kisten på begravelsesdagen. Og i samarbejde med lokale restauranter eller gæstgiverier kan Auning Bedemandsforretning arrangere en eventuel mindekomsammen for gæsterne til begravelsen hvis dette ønskes.

Du får den bedste og mest empatiske hjælp til en smuk og værdig afsked med din afdøde når du lader Auning Begravelsesforretning forestå begravelses eller bisættelses forberedelserne – læs mere på http://auning-begravelsesforretning.dk/ 

Flere Nyheder