Lad en dygtig vinduespudser klare dine ruder

Er du indehaver af en butik eller et kontor domicil? Så kender du sikkert alt til vinduer der lynhurtigt bliver snavsede og grimede. Især hvis ejendommen er beliggende i et stærkt trafikeret område. Luft forurening sætter nemlig sine tydelige spor på de klare vindues ruder som hurtigt bliver matte og uigennemsigtige. Og så er det på tide at tilkalde en professionel vinduespudser som kan få dem pæne og klare igen i en fart.

Hvor finder jeg en dygtig vinduespudser i århus?

Har du brug for hjælp til polering af vinduer i din private bolig, din erhvervs ejendom eller din butik i Aarhus, Egå, Brabrand, Åbyhøj, Hinnerup, Hadsten, Foldby, Galten, Skovby, Herskind, Hammel, Harlev, Framlev, Hjortshøj, Langå, Lyngå, Sabro, Borum, Lading, Skanderborg, Skødstrup eller Tilst kan du med fordel kontakte SR Totalservice.

SR Totalservice har mere end tyve års erfaring med alle former for vinduesvask, vinduespuds og vinduespolering, og kan med sikkerhed hjælpe dig med at få dine ruder flotte og skinnende. Ingen opgave er for stor eller for lille for SR Totalservice som lige så gerne hjælper med pudsning af et enkelt facadevindue som med vask og polering af ruderne i hele dit kontor domicil.

Stephan Rasmussen, som ejer og driver SR Totalservice, er særdeles passioneret omkring sit virke og har i den forbindelse erhvervet alle former for moderne udstyr, her under et særligt rentvands anlæg. Dette renser vinduer i op til fjerde sals højde ved hjælp af vand som er demineraliseret via omvendt osmose.

På den måde undgår du overdreven brug af rengørings midler i vandet, lige som du slipper for grimme kalk striber på ruderne. Og da vandet er opvarmet kan ruderne stadig poleres gennem hele det kolde vinterhalvår – selv i frostgrader!

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt udført vinduespolering i Århus via SR Totalservices hjemmeside vinduespudser-aarhus.dk