Mal og sælg din bolig

16 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Har du en bolig, som er sat til salg, og har der ikke været den store interesse, er der flere ting, du kan gøre for at få den til at virke mere attraktiv. En af dem er at få malet. At få malet er i sig selv ikke nok. Inden du får malet er det en god ide at starte med at få ryddet op. Inden og udendørs. Du kan med fordel læse mere på malerhoersholm.dk.

Start med at få ryddet op. Det skal under alleomstændigheder gøres inden du flytter, så hvorfor ikke få nogle fordele ud af det. Herunder at du nemmere kan få solgt dit hjem. 

Udover at ryddet op, slå græsset, sæt et par planter i et par krukker og er din terrasse fuld af grønne alger så vask terressen. Husk det giver et godt førstehånds indtryk.  

maler hørsholm

Det skal du gøre indendørs

Det du skal gøre er at gøre det nemmere for mulige købere at forestille sig at bo i din bolig. Derfor er det vigtigt at få ryddet op og fjernet alt hvad der ligger i hjørnerne og dermed få mere luft. Er det lang tid siden at du har fået malet, eller har du farver på på væggene, så få malet med en neutral farve. 

Ser dit hus trist ud udefra, kan du overveje om det er pengene værd at få det malet. Det er et projekt der er mere omfattende og dyrere end at få malet indendørs. Derfor skal du overveje om det er prisen og besværet værd. Du kan med fordel få råd at din maler og ejendomsmægler inden du beslutter dig.

Vil du have malet dit hus udefra, er det en god ide at starte med en sandblæsning. Det fjerner den gamle maling og det endelige resultat bliver langt flottere og holde længere.

Flere Nyheder