Sådan får du et godt resultat, når du maler indendøre

10 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Når du maler dine vægge, er det selvfølgelig både for, at du beskytter dine vægge, og at du kan få et flot resultat. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at gøre det ordentligt, så du ikke bagefter kommer til at sidde og ærgre dig over, hvordan malerarbejdet ser ud. 

Her kommer vi med en række gode råd til, hvad du skal huske at gøre, når du maler. Vi er blevet inspireret af firmaet malerhelsinge.dk. Det er et malerfirma med stor erfaring på området. Derfor har de også helt styr på, hvordan du får det bedst mulige resultat. Du kan læse mere her

Først og fremmest er det vigtigt, at du laver dit forarbejde ordentligt. Det vil sige, at du sørge for at reparere væggene, slibe spartle og rengøre dem, inden du går i gang med selve arbejdet. Det tager tid, og det kan være irriterende, når du bare gerne vil være færdig, men du får et langt bedre resultat, når du gør det på den måde. 

maler helsinge

Brug malertape og ordentligt udstyr og maling

Andre klassiske fejl er, at du ikke bruger malertape eller dækker ordentligt af, når du skal male. Du kan ikke undgå at komme til at svine, når du maler. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at dække ordentligt af. Derudover vil det være meget svært for dig at male helt lige for eksempel langs med paneler eller loftet. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at sætte malertape op, så du får nogle skarpe kanter. 

Derudover skal du sørge for at bruge noget ordentligt udstyr og noget ordentlig maling, når du maler. Det vil være tydeligt at se, hvis du for eksempel bruger en billig pensel, hvor hårene falder af. Derudover holder billig maling typisk ikke lige så godt, som maling i en ordentlig kvalitet. 

Flere Nyheder