Spar tid og penge på dit boligkøb

16 april 2021
Lotte Hindsberg

Når du skal købe en ny bolig, er der en masse ting, du skal vide og undersøge, før du køber. Du skal forhandle ikke alene med sælger men også med din bank. Du skal måske endda ud og finde en ny bank. Alt det kan en boligadvokat råde og vejlede dig om. En boligadvokat er en jurist, der har specialiseret sig bolighandler og han er samtidig en erfaren forhandler.  Du kan læse mere her https://www.knudsgaardadvokater.dk/boligadvokat.

Tag ham derfor med når du skal i banken og forhandle betingelserne for dit boliglån. Du kan også forhøre dig om han har nogle bankalternativer du også kan forhøre om deres betingelser. Det er vigtigt at have i mente at en bank er en forretning, der skal at tjene penge til deres aktionærer. 

Spar penge til et nyt køkken

Selvom du kun få små justeringer på dit boliglån, vil det blive til et stort beløb på 30 år. Forskellen kan være så mange penge at du har råd til at udskifte dit køkken eller badeværelse med det samme frem for måske at skulle vente i flere år. Det er da bestemt også værd at tage med.

Samme fordele kan du få ved at tage din advokat med når du skal forhandle med sælger og ejendomsmægleren. Her er det også vigtigt at huske på at her er ejendomsmægleren ansat til at få den bedst mulige pris for boligen til fordel for sælgeren, som har ansat ham til at varetage hans interesser.

Reelt betyder det at ejendomsmægleren vil fremhæve det positive og måske ikke det negative. Her vil din boligadvokat sikre at de oplysninger også kommer med, så du kan træffe din beslutning på et oplyst grundlag. Din advokat kan også forhandle med ejendomsmægleren og han ved hvilke områder, der typisk vil medfører et prisnedslag i salgsprisen.

Flere Nyheder