Vælg den rette børnehave til dit barn

Når du skal vælge børnehave eller vuggestue til dit lille barn, gør du dig sikkert mange tanker desangående. Det er også vigtigt, at du vælger den rette institution – barnet skal trods alt tilbringe de år, som er vigtige for dets dannelse som menneske, i pågældende institution.

Hvor finder jeg den bedste børnehave i Espergærde?

Leder du efter en institution til dit børnehave barn i eller i omegnen af Espergærde, kan du eventuelt aflægge Kvistgård Private Børnehus en visit. Kvistgård Private Børnehus er en privat integreret daginstitution for børn i alderen 0 – 6 år. Kvistgård Private Børnehus er en lille institution med et begrænset antal børn og en fornuftig normering.

Vuggestuen, som er en del af Kvistgård Private Børnehus, huser for eksempel højest 10 børn, mellemtrinet for de 2 – 3 årige børn er normeret til 8, og børnehaven består af 25 børn, hvoraf langt de fleste har været tilmeldt institutionen siden vuggestuen. Kvistgård Private Børnehus tilbyder således børnepasning med en god kontinuitet og i rolige omgivelser – dit barn vil ikke skulle skifte institution efter vuggestuealderen, og dermed skulle lære en masse nye børn og voksne at kende.

Hvordan er pædagogikken hos Kvistgård Private Børnehus

Hos Kvistgård Private Børnehus er naturen, den frie leg og kreativiteten i højsædet. Kvistgård Private Børnehus er smukt beliggende i naturskønne omgivelser, hvor børnene har overvåget adgang til en dejlig, stor natur have samt den nærliggende skov, som besøges flere gange om ugen. Musik og udeliv fylder meget for børn og for voksne i Kvistgård Private Børnehus, lige som fælles spisning og socialt samvær er i højsædet.

Hos Kvistgård Private Børnehus bliver dit barn rustet til at mestre livet med andre mennesker via sang, leg og fysisk udfoldelse. Du kan læse meget mere om Kvistgård Private Børnehus og de pædagogiske visioner og lærings planer for børnehaven og vuggestuen på kvistgaardbornehus.dk